Am avut inundație în casă. De căcat


Săptămîna trecută ne-a bătut norocul la ușă. Pentru succesul acestui eveniment au contribuit cele două pisici din casă, o colegă de apartament, un coleg și un instalator.

Parcă marți, singura prezență feminină din apartamentul în care stau a avut inspirația să golească nisipul pisicilor în vasul de veceu. Veceul a avut inspirația să se înfunde. Nici nu poți să zici că i-a venit greu ideea. Un pic mai tîrziu, prietenul domnișoarei a ignorat dopul și și-a deversat cele netrebuincioase. Am turnat o căldare de Mister Muscolo (instalatorul gel), da’ degeaba. A fost nevoie de instalatorul gelat.

Vine el. Își pune costumul de scandal și analizează un pic situația: „Mda, vă costă 150 de lei”. Mult, dar mai puțin cu 150 de lei decît cereau alții. Domnița îi zice: „Vreți un lighean, ceva?”. Ăsta, optimist: „Nu domnișoară, nu e nevoie!”. Rămîne singur să-și facă treaba.

În nici cinci minute se aude o explozie. Ce i-au văzut ochii săracei fete… Pereții erau pînă la înălțimea de 1,50 de metri spoiți cu un strat consistent de căcat. Ușa la fel. Fiindcă fusese un pic deschisă, schijele săriseră pînă pe hainele care stăteau cuminți pe un stander în hol. Un rîu de rahat încerca să se verse în hol. Și instalatorul… Instalatorul era plin de căcat de la spîrnelul din creștetul capului pînă la bătătura din călcîi. Primele lui cuvinte de după explozie au fost spuse nazal (desfundase veceul de rahat da’ înfundase nasul tot cu el): „Domnișoară, aveau dreptate ceilalți instalatori cînd vă cereau atît. Aici e de 3 milioane”. La care clienta răspunde: „Nu-i nimic. Spăl eu și vă dau 1 milion jumate”. Zis și mai greu de făcut. Cînd am ajuns eu acasă, mă aștepta la ușă un sac de gunoi, din ăla mare, de 50 de litri plin cu căcat. Mai trist e că, atunci cînd ajutoarea de instalator a crezut că a terminat toată treaba și s-a băgat la duș, a observat o pată neregulată și maro pe geamul dintre duș și cabina veceului. Back in business.

Dacă sînteți cuminți, vă povestesc și altă aventură căcăcioasă a altui instalator care a subestimat o înfudare.

Anunțuri

7 răspunsuri la „Am avut inundație în casă. De căcat

  1. Ceea ce-mi aminteste de bancul cu instalatorul si ucenicul care-i cara sculele. Instalatorul se baga in canal si incepe sa mestereasca, tot cerandu-i cate-o scula ucenicului (care statea pe margine).

    La un moment dat iese instalatorul din canal plin de cacat din cap pana-n picioare, dar cu o privire satisfacuta, si-i zice ucenicului: „Pune, ba, mana si invata si tu meserie, ca altfel uite, o sa cari la scule toata viata!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s