Mamă, te iubesc, dar nu ca pe mine


Fostă „Mamă, te iubesc, dar nu ca pe Știința”

Am iubit-o ca pe mama. Deși, dacă stau să mă gîndesc bine, n-am mers niciodată pentru doamna Radu patru zile pînă la Bistrița să-i cumpăr zahăr vanilinat. Nici n-am primit interdicție să intru în apartament timp de un an pentru că am încercat să aprind o lumînare în sufragerie. Era geloasă pe simțămintele mele curate pentru Știința. În invidia ei, m-a acuzat pe nedrept de consum de stupefiante cînd mi-a găsit o mînă de gazon uscat păstrat amintire de la promovarea în A din 2006 de pe stadionul din Tîrgu Jiu.

O singură dată m-a lăudat pentru activitatea mea de ultras. Eram în legendara brigadă Teste Matte (capete nebune) și îmi pusesem wallpaper pe calculator o poză cu bannerul. Doamna Violeta Daniela, pornită într-o acțiune de capturare a rufelor de pe balcon, și-a aruncat ochii spre monitor. Ochii îi scăpărau de mîndrie și mi-a spus cu drag: „Așa, mamă, fă teste la mate și mai lasă meciurile ălea!”.

Am auzit de sute de ori de la ea și domnu’ Radu: „Bă, mai lasă galeria că o să-ți dai cu pumnii în cap după!”. Nici nu-mi pot imagina care a fost proporția dintre satisfacție și părere de rău din sufletele lor cînd am ajuns cu căpățîna bandajată de la pumnii altora. Dar, acum, doamna Radu de la doi e cea mai mîndră mamă. Singurul ei fiu s-a mutat la București și a mai fost doar la cîteva meciuri. Probabil, peste două săptămîni, entitatea care-i fura din porția de dragoste va pieri. Din păcate, ea nu știe că, după desființarea Universității care va echivala (sper) cu demisia lui Adrian Mititelu, va apărea sigur un nou club în divizia D. Unul susținut și financiar de fani, deci și de mine. Mami, pregătește pachetele pentru conductorii de tren! Fiul tău va fi patron.

 

Anunțuri

4 răspunsuri la „Mamă, te iubesc, dar nu ca pe mine

  1. Va reusi „campioana unei mari iubiri” sa redevina ce a fost! Asa i-a fost dat sa reaca prin aceasta curba a destinului! Ma intristeaza aceasta veste insa totodata am o mica si extrem de nevinovata consolare, atunci cand am aflat ca oameni ca Mititelu nu vor mai sustine sau exista in anturajul acestei echipe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s