A XI-a poruncă. Gen


Anunțuri

8 răspunsuri la „A XI-a poruncă. Gen

  1. sa dezvolt, sa nu dezvolt…
    ceea ce postezi tu sunt idei transplantate pe poze, desene etc, respectiv o grefa pe ceva deja existent deja. Asa, ele sunt originale dar in acelasi timp au un substrat deja consumat, epuizat vizual ( epopeea punctelor nu se incadreaza aici). Un pic cred ca ti-e teama de a fi parazitat de imaginatia altora, de-aia iti pui semnatura blogului pe ele.

  2. colajele, demotivantele si ce mai fac eu pe aici sint si au fost intotdeauna facute pe sistemul asta. iei o poza, un desen sau ce vrei tu si ii dai un nou inteles. daca iti iese sau nu, depinde de cita imaginatie ai. imi pun semnatura blogului pe ele ca sa nu-mi fie parazitata de imaginatia altora ideea din ele. poza in sine poate fi decupata usor de cine vrea sa foloseasca doar imaginea respectiva cu crop sau clone stamp. pace!

  3. fire vizuala, eu, voi aprecia intotdeauna imaginea. Si cea de la care ai pornit, si a doua. Stiu ca nu e usor sa transmiti un mesaj doar prin ochi, fara urechi sau gura.Pacat ca nu pot sa folosesc imaginea cat mi-as dori…
    am vazut azi pe HBO un film „Lumea vazuta de Ioan B.” parca. Film romanesc, facut pentru un cu totul alt scop decat baza in care l-am privit eu. A fost ciudat, poate ti-ar placea sa-l vezi, asta apropos de bucuresti, de oameni singuri si colaje. Pace si tie.

  4. L-am vazut. Stiam povestea lui inainte sa apara la HBO. S-a scris si in Kamikaze si in Catavencu despre el. Un geniu. L-am cunoscut acum o luna la un festival. Din pacate, s-a intors la mizeria care l-a inspirat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s