Revelionul contraatacă


dracula1Să fi avut vreo zece ani pe vremea când au venit cu televiziunea prin cablu la Craiova. Desenele animate de pe Cartoon Network erau cu oameni şi animale, nu cu roboţi rujaţi şi castraveţi cu aripi care te bagă-n paranoia. Nu vedeam toate filmele cu van Damme pentru că în weekend-uri mă luau ai mei la ţară . Când le pierdeam, îl puneam pe un vecin să mi le povestească. Aşa am ascultat Dublu Impact, Soldat Universal şi Joc sângeros. Păreau mult mai mişto aşa, narate la un obligatea sau un joc de tije pe parcare.

Nu ştiu ce firmă de cablu era pe atunci, dar vreau să le mulţumesc pentru cel mai tare Revelion. Italia Uno din Mediaset-ul lui Berlusconi mi-a dat în 1995  (parcă) toată trilogia Star Wars  sau Guerra Stellari, cum îi zicea Simona Ventura. Abia cumpăraseră ai mei televizor color, un NEI mare, negru şi greu. Acelaşi la care se uită şi acum taică-meu la Sinteza zilei.  Mi-am luat în cameră vechiul Diamant, m-am înconjurat cu salată boeuf, alune-n ciocolată şi la venti e trenta am băgat televizoru-n priză. Nu-i mai mergea butonul de pornire.  Am băgat scobitoarea în butonul trei, şi vreo 8-9 ore m-am uitat la trilogie. Mai venea maică-mea cu un copănel, mai spinteca Luca un robot din ăla alb de la Apple, mai scoteam capul pe geamul la petarde, mai un laser pe Morte Nera. Cel mai tare Revelion! Mai ales că spre dimineaţă mi-am început viaţa sexuală cu prinţesa Leia în minte. Mânca-i-ar tata corniţele ei!

Reclame

4 răspunsuri la „Revelionul contraatacă

  1. Ţi-ai început viaţa în minte sau ţi-ai început-o cu cu prinţesa? Scuze, nu ştiu dacă încornorata leia e personaj sau nu.
    Are cineva amintiri cu televizorul cărat în pătură pe la diverse ateliere închise şi meşteri neputincioşi, în dupăamiaza de 31 dec, că tocmai s-a ars PL500?

  2. Interesant! Eu in 95′ aveam doar 5 si ma uitam doar pe R1 si R2 pen’ ca aveam doar o antena satelit. Sisi, Spider, Cei patru, Digi, Solletico, meciurile de fotbal codate, filmele dublate frumos, stirile cu Carabinieri. Eram prea mic pentru Star Wars si deja descoperisem internetul prin 00′ ca sa-mi mai placa vechiturile alea. Dar m-am jucat cu placere multe jocuri cu si despre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s