Micii şi cocaina, slăbiciunile românilor


mazareSunt unele lucruri care nu se pot scrie, chiar dacă toată lumea le vede şi le spune. De exemplu, e cineva care n-a observat că Radu Mazăre e pe cocaină de fiecare dată când apare la televizor? Şi nu cred că e din cauza emoţiilor. De acolo îşi trage el energia. E ca Ciutacu cu căcatu’. Nu pot trăi fără.  Dacă n-aţi văzut treaba asta, trebuie doar să deschideţi televizorul. Sigur apare Mazăre pe undeva.

A fost aşa de frumos când a fost plecat în Galapagos.  Săracii galapagoşeni! Când te gândeşti că paradisul ăla descoperit de curând şi care a i-a dat un şut în cur vârtos creştinismului (vezi Darwin pe wikipedia) e deschis pentru primate ca Mazăre. Ba a şi cumpărat pământ acolo la preţ de ogor nearabil. Cum morţii mă-tii să cumperi pământ în rezervaţie naturală? Şi mai sare lumea de cur în sus când apare câte o viluţă în parcul Tineretului. Uite, aici combinaţie, hotel în Galapagos!

Da’ mă îndepărtez de la idee. Ziceam de cocaină. Cocaina e drogul celebrităţii. E simplu. Ca să fii celebru, trebuie să faci chestii. Bune, rele, da’ trebuie să faci multe. Înainte să faci, trebuie să le gândeşti. Bine, prost, dar trebuie să le gândeşti. Iar lucru ăsta e cam greu, mai ales dacă nu eşti bun la jocu’ cu capu’. Apare stresul şi doar cocaina îţi limpezeşte gândurile.

Titlul de primul român pe cocaină se împarte între Giovani Becali şi Nicu Gheară. Zic asta pentru că la Becali au apărut deja semnele utilizării peste măsură. Este mereu nervos, transpiră, iar în mintea lui este al doilea Isus pe pământ. Şi normal că se înşală. Ăla e Nicu Gheară.

Şi-n Parlament sunt destui dacă stai să-i analizezi atent. Cred că un test antidoping la Guvern şi Parlament ar fi mai mediatizat decât ălea de la Turul Franţei.  Doar Crin Antonescu poate să se pişe liniştit în păhărel. Nu poţi să fii pe cocaină şi să dormi pe tine.

Reclame

2 răspunsuri la „Micii şi cocaina, slăbiciunile românilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s